Zagrebački plesni centar
Zagrebački plesni centar, Ilica 10

Sve o plesu na jednom mjestu
 
 
Nakon što skinete neki video sa interneta on je najčešće u .flv(flash video) formatu.

Kako bi bili u mogućnosti gledati video na mobitelu potrebno ga je prebaciti u odgovarajući format. Većina multimedijalnih mobitela podržava .3gp (Third Generation Platform (mobile device file format)) format za video, dok noviji mobiteli podržavaju i druge formate za kvalitetniji prikaz videa.
 
 
Mobilno oglašavanje danas ima sve prednosti Internet oglašavanja. Bilo da se radi o SMS oglasima na starijim mobitelima ili oglasima u obliku bannera u slučaju novijih pametnih telefona.
 
 
Izraz tablet je u početku korišten isključivo za dlanovnike koje pokreću Windows mobilni operativni sustav, ali s vremenom taj se naziv ustalio kod svih sličnih uređaja bez obzira koju vrstu operativnog sustava koriste.

 
 
Dual SIM mobitel omogućuje korištenje usluga dvaju operatera bez potrebe za nošenjem dva mobitela sa sobom. Omogućuje da u istom mobitelu koristite dvije kartice odnosno dva neovisna broja, za posao i privatne kontakte. Također ako ste u stranoj zemlji imate mogućnost koristiti karticu stranog operatera, a istodobno biti dostupni na svom broju.