Koaksijalni kabel koji se najčešće upotrebljava za kabliranje kod manjih i srednjih video nadzornih sustava. Impedancija mu je 75 ohm a promjer 6mm.
 
 
Koaksijalni kabel koji se upotrebljava za kabliranje kod CCTV sustava kada se radi o većim udaljenostima. Impedancija mu je 75 ohm a promjer 11mm. Ovaj kabel je teži za instalaciju zbog svoje debljine a ujedno je i dosta skuplji.
 
 
CCTV   
CCTV odnosno Closed-circuit TV može se prevesti kao interna televizija. CCTV se koristi i za video nadzor.
CCTV znači da se signal iz video kamera prenosi na točno određena, brojčano limitirana mjesta. Time se razlikuje od klasičnog TV emitiranja.
 
 
Svako uključivanje električnog (elektronskog) uređaja u stanje spremnosti za rad je svojevrstan šok za sami uređaj. Lome se koplja oko pitanja koliko je često pametno isključivati/uključivati raznu informatičku opremu, a da pri tome se to ne reflektira na vijek trajanja.
 
 
Ne tako davno bili su moderni lusteri s više žarulja. Znalo se na jednom lusteru naći i 10-ak mali minjon žarulja ili barem 4-5 klasičnih žarulja.

Takve lustere je potrebno zamijeniti s lusterima koji imaju jedno ili maksimalno dva grla za žarulju jer svakako nije isplativo kupovati više štednih žarulja.